Festival Accents
 

Donallop presenta 'Crisàlide'

 

Dissabte 03 Octubre 2020, 13.00h

Jardins Casa Rull, Reus

 

 

El grup mallorquí Donallop protagonitzarà el concert d'estrena de l'Accents 2020 amb una actuació als Jardins de la Casa Rull el dia 3 d'octubre a les 13.00h amb entrada gratuïta. Serà la segonaa actuació dels Donallop a l'Accents després d'una actuació de fa quatre anys a Cal Massó.
Crisàlide, el tercer disc d'estudi de DONALLOP, confirma el que s'ha anat palpant en l'ambient des de fa temps: ens trobem davant una banda de dream pop sense precedents a l'escena estatal. Elegància, prosa poètica i passió en onze talls cridats a convertir-se en himnes d'una generació desorientada emocionalment però geo-localitzada, manipulada i abduïda per les grans corporacions *. Com diu David Byrne a Cómo funciona la música
(Reservoir Books), "la profunditat, la visió radical i la bellesa no s'exclouen mútuament".
El duet format per Joana Pol i Pere Bestard duen encara més enllà aquesta idea. Per primera vegada en molts d'anys d'història de la música pop mediterrània, el minimalisme expressiu, o la idea de buit, deixa pas a la veu. Hi ha veus que no es volen escoltar, són veus silenciades perquè són portadores de veritat, i molt sovint, la veritat és dolorosa però també bella. Els mallorquins demostren al llarg de la seva discografia que són esperits lliures només lligats a una idea invariable, l'essència de Donallop és la mutació.
Aquest àlbum ha estat enregistrat per primera vegada en format de power trio, al costat del bateria Josep Servera, i coproduït colze a colze per la Joana amb Paco Loco, productor i llegenda de l'indie estatal nominat en vàries ocasions als premis Grammy. Cançons carregades d'espai, de força i de significat. Els micròfons de vàlvules i els compressors analògics de Paco Loco amplifiquen la sensualitat de les veus de Joana i Pere. El tractament dels teclats i les bateries amb una rítmica profunda i constant, com el so d'una ecografia cardíaca, reverbera i ens inunda els sentits. La música avança lentament i ens envolta com
una boira, és una boira d'èxtasi, un èxtasi de plaer després de la tempesta. El grup mallorquí ha fet un pas al front. A principis d'estiu del 2018 obrien el concert d'Angus & Julia Stone al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona. Ara les especialistes i els crítics els comparen amb noms de la talla de The XX, Lana del Rey, Cigarettes after sex o Beach House.

 

Jardins Casa Rull, Reus

Dissabte 03 Octubre 2020, 13.00h

 

Comprar entrades Venda d'entrades

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram