Festival Accents
 

Yuhniversia + Hypatia presenten 'Partículas'

 

Dissabte 10 Octubre 2020, 13.00h

Jardins de la Casa Rull, Reus

 

 

Us imagineu què va sentir l'univers, fos el que fos, a l'instant abans d'estallar en el Big Bang? Algun cop us heu sentit així? Aquest pensament va portar a aquest duet barceloní a escriure la primera cançó i, com un petit univers, es va començar a expandir i en van aparèixer més.

"Partículas" serà el nom del primer àlbum, on les mateixes cançons expliquen el com, el perquè i el context del seu viatja, des de l'abstracte fins l'ara i aquí. Un viatge per dimensions amagades dins nostre, records, colors i fantasies de la vida quotidiana. Yuhniversia és la manera d'explicar com aquesta  artista entè`n l'univers. Amb la companya Hypatia, ho fan en acústic, amb pocs elements i molta compenetració a l'escenari, en un format proper, honest, còmplice i divertit, per a tots els públics.

Amb un primer premi al Concurs de Cantautors d'Horta Guinardó i el premi del jurat a Portautors de Tarragona, el trup  torna  als escenaris amb moltes ganes de fer arribar "Partículas" ben lluny, i de sentir al públic ben a prop!

 

 

Jardins de la Casa Rull, Reus

Dissabte 10 Octubre 2020, 13.00h

 

Comprar entrades Venda d'entrades

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram