Festival Accents
 

Anari en concert

 

Dissabte 23 Novembre 2019, 21.00h

Bravium Teatre, Reus

 

 

Anari Alberdi (Azkoitia, 1970) és una de les veus més personals del panorama musical del País Basc, des que l'any 1996 va debutar amb el seu primer disc homònim 'Anari'. Durant tota la seva obra ha transitat per una narrativa molt personal, tant musical com literària, en un territori àrid però envoltant com la seva pròpia veu.
Acompanyada de grans músics com Karlos Osinaga, Joaquín Pascual o Mikel Abrego, els seus discos 'Habiak', 'Zebra' o 'Zure aurrekari penalak' juntament amb el seu 'Epilogo bat', han marcat fites en la tradició de la cançó d'autor en euskera, encara que musicalment ens remet a autors com Nick Cave o Bob Dylan. Des del seu debut, ha gaudit del reconeixement de crítica i públic -la revista Rock de Lux va incloure el seu disc 'Habiak' a la llista dels 100 millors discos del segle XX.-, fins arribar a ser l'artista més jove a recollir un Adarra Saria, premi en el qual es incriben grans noms com el de Mikel Laboa, Ruper Ordorika o Fermín Muguruza. S'ha de reivindicar per Anari un lloc en el panorama literari, donada la qualitat dels seus textos.
Sens dubte és tota una gran oportunitat per descobrir qui encara no la conegui a aquesta cantautora dins la programació de l'Accents que enguany vol acostar-se a la música procedent del País Basc cantada en euskera.

 

Bravium Teatre, Reus

Dissabte 23 Novembre 2019, 21.00h

Preu anticipada 9

Preu taquilla 12

 

Comprar entrades Venda d'entrades

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram