14/09/2020

La Selva del Camp s’incorpora a l’Accents 2020 amb els concerts de Roger Mas i Joan Masdéu

• Les actuacions dels dos cantautors tindran lloc al Castell del Paborde d'aquesta localitat del Baix Camp amb un aforament reduït segons la normativa actual.


L'Ajuntament de la Selva del Camp ha decidit incorporar-se a l'edició 2020 del Festival Accents de música folk, pop i rock dels Països Catalans amb 2 actuacions que tindran lloc a la tardor al Castell del Paborde. En concret, els dos concerts se celebraran el dia 23 d'octubre amb l'actuació de Joan Masdéu, presentant en format trio pel disc ‘La flor de Panical', un treball en el qual revisita els 25 anys del grup reusenc Whiskyn's, i un segon concert que serà l'actuació de Roger Mas en solitari, la nit del 21 de novembre, en la qual el cantautor de Solsona presentarà les seves darreres composicions i també avançarà, amb tota seguretat, alguna cançó del disc que editarà l'any vinent.

La voluntat del consistori de la Selva de Camp és participar en aquesta iniciativa supramunicipal impulsada des de fa set anys per Empenta Cultural i establir noves sinergies amb el territori, tal com ha confirmat el regidor de Cultura de la Selva, Jordi Vinyals. "Ara més que mai cal el compromís del món local, mitjançant els ajuntaments, amb la música i la Cultura dels Països Catalans, hem de treballar plegats per reprendre una activitat que no s'hagués hagut d'aturar mai, hem d'assumir la crisi sanitària actual, adaptar-nos i aprendre a conviure-hi. Amb molta responsabilitat estem determinants a avançar en aquest camí", ha afegit Vinyals.

Les dues actuacions a la Selva del Camp tindran lloc a les 21.00h amb entrada gratuïta, però amb aforament limitat i reserva prèvia a www.entradium.com. Des de la regidoria de Cultura de la Selva del Camp i des de la direcció del Festival Accents s'ha decidit limitar l'aforament de l'espai al 70%, seguint les directrius del Procicat pel que fa als espectacles en espais tancats. Les portes del Castell del Paborde s'obriran 45 minuts abans per evitar aglomeracions i controlar l'accés del públic assistent fins a exhaurir les localitats.

La Selva del Camp se suma enguany als ajuntaments de Reus i Cambrils, que també aposten per mantenir la programació cultural, amb les limitacions que imposin les autoritats sanitàries. Des de la direcció artística de l'Accents, Isaac Albesa, el director del Festival, ha agraït especialment la voluntat de l'Ajuntament de la Selva del Camp de voler mantenir la programació cultural tot i les incerteses que s'han generat enguany i de sumar-se a l'Accents en un any com el que estem vivint.

Més info: www.festivalaccents.cat

Reus/la Selva del Camp a 15 de setembre de 2020

 

roger mas

joan masdeu

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram