Nota legal

Identificació
La present pàgina web es operada per Plujafina Comunicació & Cultura, amb domicili en [direcció], C.P. [Codi Postal], [Ciutat], [Provincia], [País]. Podeu contactar-nos a través del correu electrònic: info@plujafina.cat

Condicions d'ús
L'accés i ús dels continguts de la web implica l'acceptació plena i sense reserves del present avís legal. L'usuari es compromet a utilitzar la web i els seus serveis d'acord amb la llei, la moral, els bons costums i l'ordre públic. Queda prohibit l'ús de la web amb fins il·legals o perjudicials.

Propietat intel·lectual i industrial
Tots els continguts de la pàgina web (texts, imatges, so, àudio, vídeo, disseny, software) són propietat de Plujafina Comunicació & Cultura o dels seus llicenciadors i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i industrial. La reproducció, distribució, transformació o comunicació pública de la web, en tot o en part, està prohibida sense el consentiment previ i per escrit de Plujafina Comunicació & Cultura.

Protecció de dades
Plujafina Comunicació & Cultura respecta la privacitat dels usuaris i es compromet a protegir la seva informació personal. Podeu consultar la nostra política de privacitat per a més informació.

Modificacions
Plujafina Comunicació & Cultura es reserva el dret de modificar en qualsevol moment el contingut, la configuració o les condicions d'ús de la web, així com l'avís legal. L'usuari accepta aquestes modificacions pel simple fet de continuar utilitzant la web.

Legislació aplicable
Qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb l'ús de la web serà resolta de conformitat amb les lleis espanyoles.

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram