08/10/2020

Rocío Márquez, que el novembre actuarà a Reus, primera artista de l’Estat premiada a França en el certamen Les Victories du jazz.

 

 

Les Victoires du Jazz, un dels grans esdeveniments musicals de França, ha concedit el seu premi a el Millor Àlbum de Músiques de l'Món a 'Visto en El Jueves' (Universal Music) de Rocío Márquez, un disc que la cantaora de Huelva presentarà al Teatre Fortuny de Reus la nit del 7 de novembre dins la programació ‘Som flamencs' del Festival Accents. És la primera vegada que un disc de flamenc es veu reconegut en aquest certamen i la primera vegada que una artista espanyola el rep. El premi clarament una nova fita a l'exitosa carrera de Rocío Márquez, ja de clara projecció internacional. Abans que ella, aquest premi l'han rebut en la seva categoria estrelles consagrades com Cesária Évora, Manu Chao, Rachid Taha, Salif Keita o Rokia Traoré.
Des de la seva estrena el 2019, ‘Visto en El Jueves' ha visitat importants teatres i festivals nacionals i internacionals com Teatros del Canal i Teatro Lara de Madrid, l'Auditori de Barcelona amb un ple absolut, Nocturama a Sevilla, la Casa de la Música a Porto, el centre Cultural de Belém a Lisboa, el Teatre Major Julio Mario Santo Domingo de Bogotà o el Pan Piper a París.

En la present temporada, i malgrat la circumstàncies, Rocío Márquez continua en una gira que la portarà el 2021 a temples de la música com el teatre Villette de París o la Filharmònica de Luxemburg, a més de diversos concerts per Alemanya, Suïssa, França i, per descomptat, a l'Estat espanyol. Per aquest motiu, des del Festival Accents ens satisfà enormement incloure la ciutat de Reus i el Teatre Fortuny en aquesta gira al costat d'aquests grans escenaris mundials.
Venda entrades pel concert del Teatre Fortuny: https://www.4tickets.es/TeatreFortuny/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=TF527
Més info: www.rociomarquez.net

 

 

Rocío

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram