16/05/2018

Obeses, Roger Margarit i Toti Soler amb Gemma, confirmats per l'Accents

La cinquena edició del Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans, que tindrà lloc del 29 de setembre al 2 de desembre a Reus, i com a novetat enguany a d'altres poblacions del Camp de Tarragona encara per confirmar, ha fet públics avui els primers noms de l'edició 2018. En concret es tracta de les actuacions del cantautor de Rubí Roger Margarit que obrirà el dissabte 29 de setembre a les 13.00h els tradicionals vermuts musicals que enguany se celebraran als Jardins de la Casa Rull.

En aquesta ocasió, el músic de Rubí presentarà les cançons del seu disc ‘El secret del bàrman', un treball de molta més profunditat pel que fa a conceptes i amb un tractament molt diferent en la producció que els anteriors treballs de Margarit on parla de temes foscos com la soledat o la pèrdua però des d'una perspectiva imaginativa i optimista; utilitzant la historieta d'un noi atrapat en un misteriós bar del Raval per tal d'exposar el meu univers interior. L'actuació com tots els concerts vermut serà gratuïta i compta amb els suport de Vermuts Miró i la DO Catalunya.

D'altra banda, ja es coneixen també els dos artistes que dins la programació de l'Accents actuaran al Teatre Bartrina. La nit del dissabte 13 d'octubre a les 21.00h el grup osonenc Obeses arribarà a Reus per oferir l'espectacular directe del seu nou i esperat disc ‘Fills de les estrelles'. La diversitat estilística i temàtica segueix essent un tret diferencial de la música del quartet, així com la riquesa tímbrica i colorista del seu so, la reverència a la tradició musical (a les estrelles de la música?), i en aquest cas -potser de manera més present que en altres treballs- una lírica enfocada a les reflexions existencials que remouen el nostre temps. El disc més esperat de la darrera dècada a Catalunya ja és una realitat i és que la progressió constant d'Obeses i la seva preservació de l'excel·lència musical han convertit la banda en una referència única del virtuosisme, el bon gust i el plaer desenfrenat.

Per últim, el diumenge 14 d'octubre a les 19.00 hores el Bartrina viurà l'actuació d'un dels històrics de la música al nostre país: el guitarrista del Maresme Toti Soler, que actuarà dins la gira ‘Més de 50 anys' Música i poesia, dues formes d'art germanes que juntes creixen i germinen. Es tracta d'un captivador recorregut pel seu exquisit univers de guitarra i cançó: tan mediterrani, tan contemporani, tan universal; a través dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició amb la seva forma personal sensible i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes. Una oportunitat única per veure i escoltar a Reus algunes de les peces d'aquest ja llegendari guitarrista del nostre país que durant anys va acompanyar a Ovidi Montllor entre d'altres.

Les entrades per aquestes dues actuacions estaran a la venda el dia 12 de juny a la web del Teatre Bartrina. www.teatrebartrina.cat al preu de 12 euros anticipada. A guixeta el dia de l'actuació el preu serà de 15 euros.

 

Roger Margarit

Toti Soler amb Gemma

Obeses

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram