15/10/2020

El Festival Accents manté aquest cap de setmana els concerts de Pau Vallvé i Pau Alabajos a Reus i Cambrils

• L'organització retornarà els diners a les 30 últimes persones que van adquirir entrades pel concert de Pau Vallvé si finalment es confirma la retallada del 70% al 50% de l'aforament per aquesta matinada

• El concert de Rampaire al Jardí de la Casa Rull quedarà ajornat a una data encara per definir si finalment entra en vigor la prohibició d'obrir els bars i restaurants.


La tercera setmana de concerts de l'Accents 2020 arriba aquest cap de setmana amb tres actuacions, tot i que en aquests moments els detalls dels concerts depenen de quan es facin efectives les noves mesures adoptades per la Generalitat de tancament de bars i restaurants i reducció de l'aforament del 70 al 50%.

El concert de Pau Vallvé d'aquest divendres a les 21h a la Sala Santa Llúcia de Reus, amb el cartell d'entrades esgotades des de fa setmanes, se celebrarà tal i com està previst, tot i que en cas que es confirmi la retallada d'aforament del 70% al 50%, l'organització haurà de retornar el preu de les entrades a les 30 últimes persones que les han comprat.

Possible retorn entrades anticipades

L'organització es posarà en contacte amb aquestes persones a través del correu electrònic i se'ls informarà dels motius de la reducció de l'aforament. El retorn es farà efectiu presentant l'entrada comprada prèviament a les taquilles de la Sala Santa Llúcia en l'horari d'obertura de la pròpia sala, a les tardes a partir de les 18h a 20.00h de dilluns a divendres.

Per la seva part, ll'actuació de l'ampostí Rampaire, dissabte al Jardí de la Casa Rull, s'ajornarà a una data encara per definir si la Generalitat prohibeix l'obertura dels bars i restaurants.

Per la seva part, el primer dels tres espectacles del festival a Cambrils, diumenge a les 19.30h amb el concert de Pau Alabajos, una actuació on el cantautor valencià estrenarà el seu darrer disc ‘Les hores mortes' a les nostres comarques, es desenvoluparà amb total normalitat perquè l'aforament de la Cripta de Caambrils és del 50% des d'un primer moment. Pel concert d'Alabajos, es poden comprar les entrades anticipades al preu de 7 euros a https://entradium.com/es/events/pau-alabajos.

 

Pau Vallvé. Sala Santa Llúcia de Reus. Divendres 16 d'octubre. 21.00h. ENTRADES ESGOTADES.

Pau Vallvé presenta a la Sala Santa Llúcia de Reus i dins la 7a edició del Festival Accents (www.festivalaccents.cat) el seu esperat nou disc 'La vida és ara', enregistrat durant el confinament i l'estat d'alarma. El propi artista explica el procés de creació amb les seves paraules: "Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l'estudi. L'estat d'alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d'una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m'havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d'etapa, un fer-se gran, un prendre distància"

Rampaire. Jardí de la Casa Rull de Reus. Dissabte 17 d'octubre. 13h. Entrades: https://entradium.com/es/events/rampaire-en-directe

Rampaire, topònim que designa una zona del Delta de l'Ebre, és el nom d'un projecte musical, menut i personal, liderat pel músic i artista visual ampostí Alfred Porres. Rampaire s'inicia l'any 2015 amb la publicació de l'EP digital Sol (autoeditat). L'any 2018 es publica l'EP Pedretes amb el Segell Microscopi, un disc de cançons pop amb regust ebrenc. A la tardor del 2019 es va publicar L'era de les revolucions (Segell Microscopi, 2019), disc que consolida la proposta pop arrelada en els clàssics britànics dels seixanta, sense renunciar a les pròpies arrels ebrenques, que traspuen en les temàtiques d'algunes cançons i en l'ús de la fonètica i el lèxic singular de les Terres de l'Ebre.


Pau Alabajos. Cripta de Cambrils. Diumenge 18 d'octubre. 19.30h. Entrades: https://entradium.com/es/events/pau-alabajos

Pau Alabajos ens presenta en directe el seu vuitè projecte discogràfic, Les hores mortes (RGB Suports, 2020), una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, que ha musicat en aquesta nova aventura. No és l'única adaptació literària que apareix en aquest àlbum: també hi ha una musicació del manifest en vers Vuit de Març, de Maria Mercè Marçal (amb la col·laboració especial de les artistes Gemma Humet, Meritxell Gené i Marta Rius, que posen la veu a l'enregistrament) i del poema No passareu, d'Apel·les Mestres, un al·legat antimilitarista de 1917 que s'ha convertit en un himne antifeixista. Més enllà de les adaptacions literàries, el disc es completa amb un grapat de cançons d'amor i de guerra, temes inèdits escrits i compostos íntegrament pel cantautor de Torrent, que tot just va ser l'encarregat de tancar el Barnasants la setmana passada amb un concert al Teatre Micalet de València.

 

Pau Alabajos

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram