14/10/2021

Cap de setmana intens a l’Accents amb els concerts d’Albert Pla, Los Aurora, Rampaire i Montse Castellà i els aforaments al 100%

 

 

El Festival Accents viurà un cap de setmana de molta intensitat i amb plena normalitat, després que la Generalitat a través del Procicat hagi decidit eliminar les restriccions en els aforaments, tot i que caldrà seguir portant mascareta als recintes tancats. A partir d'aquesta setmana, tots els espais que acullen concerts d'aquest festival a Reus, Cambrils, Riudoms, el Morell, la Selva del Camp i Botarell podran tenir una ocupació al 100% dels equipaments. D'aquesta manera, en les pròximes hores es podran comprar de nou entrades pels concerts que havien penjat el cartell d'entrades exhaurides ja fa uns dies: Albert Pla (divendres 15 al Bartrina de Reus), Ginestà (28 de novembre al Bartrina) i Ovidi 4 (22 d'octubre al Morell). Les entrades es podran adqurir al web de l'Accents www.festivalaccents.cat que dirigeix cada concert al seu punt de venda.

En tot cas, aquest cap de setmana arriba amb 4 propostes ben divendres. Divendres a les 20h Albert Pla presentarà al Bartrina el seu nou espectacle' ¿Os acordáis?. Aquest és el títol d'una de les últimes cançons que l' va compondre durant la pandèmia. Una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament plena de reflexions amb ironia sobre l'impacte que ha tingut la crisis del coronavirus a nivell mundial.

Dissabte 16 d'octubre a les 20.30h, el grup de flamenco/jazz Los Aurora presentarà el seu nou espectacle al Teatre Fortuny en una coproducció entre el Festival Accents i l'Associació de Concerts de Reus, dins els actes del seu centenari. El cantaor Pere Martínez, Max Villavecchia al piano, Javi Garrabella al baix, Joan Carles Marí a la bateria, acompanyats per Jose Manuel Álvarez al baile han emprès una aventura musical que viatja per les cançons més populars del flamenco per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques.

Doble ració de les Terres de l'Ebre.
Dissabte i diumenge tindrem doble ració musical procedent de les Terres de l'Ebre. A la Casa Rull el dissabte 16 d'octubre a les 13h, l'ampostí Rampaire oferirà un concert vermut en el qual presentarà les composicions del seu nou disc, que està a punt de sortir. Rampaire s'inicia l'any 2015 amb la publicació de l'EP digital Sol (autoeditat). L'any 2018 publica l'EP Pedretes amb el Segell Microscopi, un disc de cançons pop amb sonoritats ebrenques. Al 2019 publica L'era de les revolucions (Segell Microscopi), primer llarga durada de factura més elèctrica i ressons del pop britànic dels seixanta. Ara, arriba amb nou disc amb vuit cançons.

Per últim, diumenge 17 d'octubre a les 18h al Parc del Botànic de Botarell serà el torn de la tortosina Montse Castellà, que torna al Festival per presentar el disc Salicòrnia, que inclou 12 noves cançons, entre les quals un duet amb Lluís Llach i una versió al català d'un tema de Joan Baez. La salicòrnia és una planta mediterrània que creix de manera constant i espontània, que fa de protecció natural de les platges davant dels temporals i que té qualitats medicinals i culinàries. Les cançons d'este nou disc de Castellà són com la salicòrnia: alegres, valentes, guaridores, intrèpides i resilients i estan fetes sense pressa, com un esmorzar de diumenge, com el creixement d'una planta. Per aquest concert encara hi ha entrades a 3 euros a www.entradium.com

 

 

 

 

 

 

Los Aurora

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram