10/06/2022

Sopa de Cabra i Joan Dausà se sumen a l'Accents 2022 al Teatre Fortuny

 

 

El grup empordanès inclou el Teatre Fortuny en la gira de celebració dels 30 anys del disc Ben endins, en un concert que tindrà lloc el diumenge 20 de novembre a les 19 h, tot just una setmana abans del final de gira del Sant Jordi de Barcelona pel qual el grup de Gerard Quintana ja ha esgotat tot l'aforament. Per la seva part, Joan Dausà tornarà al Fortuny el dissabte 10 de desembre per presentar el seu nou disc Ho tenim tot, tres anys després del seu darrer concert a la ciutat, també a l'Accents i al Fortuny, del qual va penjar el cartell d'entrades exhaurides. Les entrades pels concerts del Fortuny es posaran a la venda a partir del 15 de juny a la web www.teatrefortuny.com. El preu de les entrades del concert de Sopa de Cabra seran de 38. 32 i 25 euros  i el preu del concert de Joan Dausà serà de 32, 28 i 24 euros,

Ben Endins, l'emblemàtic disc en directe, enregistrat a la sala Zeleste i que contenia els grans èxits de la primera etapa dels Sopa celebra trenta anys. L'èxit d'aquell disc va ser aclaparador i va catapultar els empordanesos com la banda del moment d'una emergent escena que utilitzava el català a les seves cançons de manera desacomplexada. Tres dècades més tard el Ben Endins ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català més de 100.000 unitats venudes. Un retrat d'una generació. Sopa de Cabra vol recuperar aquest moment amb una gira commemorativa on repassaran en el seu nou directe gran part d'aquest disc, i on no faltaran també els grans èxits que els han dut a ser considerats com una de les grans bandes musicals del país de tots els temps.

Per la seva part, Joan Dausà torna amb un nou disc sota el braç que porta per títol Ho tenim tot després de tres anys de silenci discogràfic. Un nou disc vitalista i optimista que torna a comptar amb la producció de Santos&Fluren, i que consagra de manera definitiva al de Sant Feliu de Llobregat. L'anterior gira va suposar un pas de gegant a la carrera de Dausà. Va accedir als grans festivals i espais escènics del país exhaurint les entrades a tot arreu on actuava, entre ells el Fortuny. Va compondre i cantar la cançó de l'anunci més important del país, el d'Estrella Damm. Va incorporar dues cançons més al greatest hit català com La gran eufòria i Tot anirà bé.

 

Sopa de Cabra

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram