12/07/2022

A la venda les entrades pels concerts de l'Accents al Bartrina de Reus: Mishima, La Habitación Roja i Maria Jaume

Aquesta setmana s'han posat a la venda les entrades pels tres concerts del Festival Accents 2022 que acollirà el Teatre Bartrina de Reus aquesta tardor. En concret les entrades per les actuacions de Mishima (29 d'octubre), La Habitación Roja (26 de novembre) y Maria Jaume (27 de novembre). Les entrades es poden aquirir a www.teatrebartrina.cat

Una pandèmia i molts, moltíssims concerts després, Mishima presentarà en directe el seu nou àlbum a la ciutat de Reus el dia 29 d'octubre, que sempre els ha acollit amb gran expectació. Gravat a Black Box, el santuari de Peter Deimel a Angers (França), no només insisteix en la seua aposta per la contundència sonora i la profunditat literària sinó que la sublima. Cinc anys després d'Ara i res (2017), els cinc components de Mishima assoleixen amb L'aigua clara (2022) la plenitud al seu novè disc d'estudi, el desè de la seva carrera si hi afegim el directe Ara i aquí (2019).
https://www.4tickets.es/Bartrina/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=TB422

Després de 25 anys de trajectòria, el grup valencià La Habitación Roja, una de les grans formacions del pop estatal, arribarà a Reus el dissabte 26 de novembre per oferir una actuació en format acústic i reduït dins la gira ‘Años Luz', en la qual ens regalaran un recorregut pels seus grans èxits i també les cançons del seu doble àlbum Años Luz I i II, reconeguts entre els millors àlbums de l'Estat l'any 2021. Sens dubte, una oportunitat única per escoltar les cançons d'aquest grup d'una forma més despullada i lliure de floritures, anant a l'arrel de les composicions i les melodies.
https://www.4tickets.es/Bartrina/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=TB427

Després de la bona acollida del seu àlbum de debut Fins a maig no revisc, aquest 2022 la mallorquina Maria Jaume torna amb noves cançons i nova banda. El nou disc Voltes i voltes la consolida entre les grans lletristes de la nostra escena, alhora que representa el pas cap a una sonoritat més pop. Produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Victor Ayuso (Renaldo & Clara), al nou treball s'hi pot reconèixer la proximitat amb cantautores indie contemporànies com Julia Jackin o Angel Olsen, sense renunciar però, a la influència mediterrània.
La del diumenge 27 de novembre serà la seva primera actuació a Reus.
https://www.4tickets.es/Bartrina/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=TB428

 

Maria JAUME

mishima

 

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram