13/09/2022

Fito Luri convertirà el seu concert del 8 d'octubre al Teatre Fortuny de Reus en un espectacle visual i solidari

El cantautor reusenc Fito Luri debutarà oficialment al Teatre Fortuny el dissabte 8 d'octubre a les 20.30 h en un concert copresentat pel Festival Accents i l'Associació de Concerts de Reus (ACR). Les entrades per aquest concert ja estan a la venda a la web del Teatre Fortuny (www.teatrefortuny.cat). Aquest serà el debut oficial del cantautor al coliseu reusenc després de les actuacions que havia fet en els últims anys al Teatre Bartrina per presentar els seus treballs anteriors. Ara, omplir el Fortuny és tot un repte per cantautor i, per això, prepara un concert molt especial.

Luri presentarà el seu darrer treball discogràfic, un llibre disc titulat ‘Salvar l'ànima' (editat per Kasba music), que posarà en escena acompanyat d'un trio elèctric. Mentre duri l'actuació de Fito Luri, el dibuixant i il·lustrador Jordi Guillemí, autor de les il·lustracions del llibre-disc, executarà en directe una obra de gran tamany, de 3x2 metres, un quadre que l'artista, un cop acabat, cedirà a l'Associació d'Alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius de Reus i el Baix Camp perquè el puguin subhastar i els beneficis del qual siguin pel benestar de les persones que pateixen aquesta malaltia.

El de Fito Luri serà un concert carregat d'emotivitat i a on no només es presentarà el darrer treball del músic reusenc, sinó que també hi haurà un bon recull de cançons del disc Diari de llambordes, que el cantautor va gravar amb en Marc Parrot anteriorment i que a causa de la pandèmia, no va poder presentar de manera oficial amb tota la banda a la capital del Baix Camp. Fito Luri afirma que "espera un concert i un espectacle a l'alçada d'aquells vespres especials on la part literària del treball també tindrà una posada en escena protagonista i acurada".

Luri estarà acompanyat al Teatre Fortuny de Reus d'una banda formada per Albert Domingo, al baix elèctric; David Melgar, al piano i sintetitzador i Uri Ubasart, a la bateria.

 

Fito Luri 2022

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram