02/11/2022

L'australià Hugo Race oferirà dissabte un concert íntim i intens al Centre Cultural el Castell de Reus

 

 

Hugo Race - fundador dels genials The Wreckery i component dels primers Nick Cave & The Bad Seeds - és un d'aquells músics que no hauria de necessitar cap presentació per a qualsevol persona amb un mínim de sensibilitat pel rock'n'roll. Músic, productor i escriptor, a les seves actuacions proporciona intensitat sònica i paisatges sonors que fusionen rock, experimentalisme i electrònica. Les entrades anticipades per aquest concert es poden adquirir a https://entradas.codetickets.com/entradas/hugo-race-i-pau-perrim-a-reus/32936/festival-accents/online al preu de 12 euros. L'actuació començarà a les 21 h al Centre Cultural el Castell (Plaça del Castell, 3) de Reus.

Originari de l'escena post-punk de Melbourne (Austràlia) als vuitanta, les seves col·laboracions s'estenen a bandes de pràcticament tots els continents i, de fet, el seu llibre Road Series descriu el seu viatge musical al llarg de tres dècades. Per primer cop, l'artista australià actuarà a Reus en un concert que forma part de la seva gira europea, amb tres parades a Catalunya (Reus, Girona i Manresa). Aquesta vegada ens visita en solitari, exposant el més cruament possible i amb aquesta presència tan seva sobre l'escenari, les cançons noves i velles. El concert de Reus comptarà amb l'actuació prèvia del guitarrista Paul Pèrrim, músic i compositor canari afincat des de fa uns anys a Riudoms que ens presentarà les seves últimes composicions basades amb la improvisatció amb la guitarra, una de les quals forma part del disc

Projectes d'Hurgo Race:

Hugo Race + The True Spirit: des del 1989, 14 discos de blues industrial. El més recent, Star Birth, publicat per Glitterhouse Records el 2020.

Hugo Race Fatalists: Acompanyat del fabulós grup italià Sacri Cuori. En funcionament des del 2009, han enregistrat quatre àlbums (l'últim, Onceuponatimeinitaly, del 2022, l'estan presentant en directe actualment per bona part del territori Europeu) i un EP de cinc cançons tan destacables com la resta de la discografia del gran guru australià.

Dirtmusic: projecte compartit amb Chris Eckman (The Walkabouts). Si el seu quart disc, Lion City, va ser enregistrat a Mali amb músics africans (Glitterbeat Records, 2012), el més recent es va gravar a Istanbul amb músics turcs. Un projecte amb què darrerament no deixa de girar per Europa i nord d'Àfrica.

Hugo Race & Michelangelo Russo: Projecte que neix el 2017 després de la publicació de John Lee Hooker's World Today (Glitterhouse Records, 2017), en què el duet reimaginen Hooker simultàniament amb blues, electrònica, avant-garde i ambient, un homenatge a un dels grans de la prehistòria del rock and roll, lliurat amb una picada i un gir més rellevant que mai.

Sepiatone: Amb la cantautora italiana Marta Collica, el seu tercer disc Echoes On va ser publicat el novembre de 2013 pel segell Interbang Records.

Hugo Race va realitzar també la producció de la banda sonora de la pel·lícula Snow Monkey del director George Gittoes, la qual s'està presentant actualment als més prestigiosos festivals cinematogràfics de tot el món.

 

 

Hugo Race

 

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram