10/11/2022

Concerts solidaris de l'Accents amb El Toubab i Rawan Diallo gràcies a la Fundació Privada Reddis i la Fundació la Caixa

El músic reusenc El Toubab i el senegalès Rawan Diallo oferiran aquest cap de setmana la seva música en uns concerts especials i solidaris dirigits especialment a tres col·lectius amb dificultats d'integracó social de la ciutat de Reus: el Centre Social el Roser, una actuació pere a joves nouvinguts sense recursos al Centre Cívic Mestral, una tercera pels usuaris de Casa Misericòrdia i finalment un concert pels interns del Centre Penitenciari de Mas d'Enric, a El Catllar.

Es tracta d'un petit cicle de quatre concerts solidaris que es faran dins la programació del Festival Accents amb el suport de la Fundació Privada Reddis, i el patrocini de la Fundació ‘la Caixa'.
L'acord entre les tres parts té com a objectiu arribar a col·lectius els quals no tenen facilitat d'accés a la música en directe: persones amb pocs recursos, presos i altres persones i infants amb capacitats diverses.

Trajectòria conjunta
El reusenc El Toubab i el músic senegalès Rawan Diallo es van conèixer a Dakar, la capital del Senegal l'any 2008, on van participar plegats en el Festival XeeX, actuant per més de 10.000 persones a l'avinguda de la Independència, juntament amb diversos artistes. Més endavant, Diallo va col·laborar en el primer disc d'El Toubab, publicat el 2012 pel segell independent barceloní Kasba Music, cantant a duet la cançó Sigo sin llegar a entender. L'any 2017 van participar plegats a La Travesía, una cançó d'El Toubab on tracta el tema de la immigració il·legal i en què també col·labora el músic i productor Gambeat (baixista de Manu Chao). Ara, les trajectòries dels dos músics es tornen a trobar a l'Accents.

 

 

Toubab i Rawan Diallo

 

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram