07/11/2023

El Festival Accents, nominat als premis ARC 2023 en la categoria de millor programació de festival i/o cicle de concerts de petit format

 

 

El Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans, que enguany ha arribat a la seva desena edició, ha estat nominat als Premis ARC 2023 que s'han presentat al Teatre de la Llotja de Lleida i que atorguen els professionals de l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. Aquests guardons són els premis de la indústria musical en directe i per segon any consecutiu, la capital del Segrià serà l'amfitriona amb un objectiu clar: descentralitzar i equiparar culturalment el territori català per garantir l'accés a la cultura per igual a tota la societat catalana. Així doncs, el pròxim 29 de novembre tindrà lloc la gala dels PREMIS ARC 2023 al Teatre de la Llotja, amb la presència de l'Accents com a finalista.
Les votacions les duran a terme els membres de l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) i els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala dels Premis.

El Festival Accents tindrà com a rivals en aquesta categoria el
Magnífic Fest, el Neu! Festival i el Festival Càntut. Per Isaac Albesa, el director del festival, "estar seleccionats en aquests premis dels professionals del sector és una satisfacció i constata que estem treballant bé a favor del públic i també de la indústria musical de Catalunya". Al mateix, temps ha volgut agrair també la col·laboració de tot el personal tècnic de l'Accents, els ajuntaments col·laboradors que han fet possible "que el festival es faci gran" i els patrocinadors que han confiat en el projecte. 

El Festival Accents (www.festivalaccents.cat), que va néixer l'any 2014 impulsat per Empenta Cultural sota la direcció d'Isaac Albesa, ha programat durant aquests 10 anys més de 180 actuacions de pop, rock i folk bàsicament procedent dels Països Catalans a la ciutat de Reus i també a altres poblacions del Camp de Tarragona com Cambrils, Riudoms, Falset, Alcover, Botarell, la Selva del Camp, Altafulla, Mont-roig del Camp, el Morell o Vilaplana.

 

 

 

concert inagural

 

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram