01/11/2018

Els artistes de les Terres de l’Ebre, protagonistes a la segona part de la programació del Festival Accents

• Durant els propers dies s'escoltarà al Festival de cançó d'autor del Camp de Tarragona la veu de Xarim Aresté, Èric Vinaixa, Montse Castellà i la guitarra del flixanco Marcel Bagés acompanyant a Maria Arnal

Els artistes de les Terres de l'Ebre guanyen protagonisme en la segona meitat de la programació del Festival Accents de música pop, rock i folk dels Països Catalans (www.festivalaccents.cat) que se celebra aquesta tardor a Reus i cinc localitats més del Camp de Tarragona. En concret, en els propers dies es podrà escoltar a Falset, Mont-roig del Camp i Reus les veus amb accent ebrenc de Xarim Aresté, Èric Vinaixa, Montse Castellà i la guitarra del flixanco Marcel Bagés, que acompanyarà la veu de Maria Arnal aquest dissabte el Teatre Fortuny a partir de les 21.00h en un dels concert de fi de gira del seu exitós disc ‘45 cerebros y un corazón'. Per aquest concert encara queden algunes entrades que es poden adquirir de forma anticipada a www.teatrefortuny.com.


El duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés és el cap de cartell d'aquesta edició de l'Accents i significa un salt endavant en el festival amb la presència d'una de les darreres sensacions ja no només a Catalunya, sinó a tot l'Estat i amb projecció internacional amb concerts a Estats Units, Sud-Amèrica i també a l'Europa de l'Est. Fa uns dies van aconseguir omplir totalment i penjar el cartell de soldout al Palau de la Música Catalana de Barcelona, també a Madrid i a altres capitals de l'Estat. El concert que es podrà veure a Reus, la segona actuació del duet al festival Accents després d'un concert fa dos anys a Cal Massó, servirà per consagrar aquest grup a les nostres comarques a l'espera que es tanquin a l'estudi per enregistrar el seu segon i esperat disc.


També de Flix arribarà a la programació de l'Accents el divendres 9 de novembre a les 21.00 al Teatre de l'Artesana de Falset el cantant i guitarrista Xarim Aresté. Oferirà en aquesta ocasió un concert en solitari on presentarà les composicions del seu darrer disc ‘Polinèsies' (Bankrobber, 2017) i també el minidisc amb quatre cançons ‘Groc' (Bankrobber, 2018) dedicat als presos polítics i als exiliats.


El dissabte 10 de novembre també a Falset a la mateixa hora i també a l'Artesana hi debutarà Èric Vinaixa. El cantant de Miravet interpretarà en solitari les composicions del seu darrer disc Caos a mig camí (Picap, 2018). Les entrades per aquest concert tenen un preu de 8 euros cadascuna, tot i que es pot comprar una entrada que dona dret als dos concerts al preu de 10 euros. Es poden reservar a: cultura@falset.org El darrer artista de les Terres de l'Ebre que participarà a l'edició 2018 de l'Accents serà la tortosina Montse Castellà que actuarà el diumenge 18 de novembre al nou centre cultural Església Vella de Mont-roig en un concert gratuït on presentarà en solitari les composicions del seu recent disc ¡Punt de llibre¡ (2018)
El Festival Accents (www.festivalaccents.cat) l'organitza Empenta Cultural, amb el suport de Cultura de l'Ajuntament de Reus a través de Reus Ciutat de la Música, la Diputació, la Generalitat i els patrocinis de Vermuts Miró i la DO Catalunya.

 

Maria Arnal i Marcel Bagés

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram