08/01/2019

Fito Luri posa dissabte el punt i final a l’Accents 2018 a Riudoms en el concert ajornat del passat desembre

• El Teatre Auditori del Casal Riudomenc estrenarà a casa nostra el disc ‘Cru' dissabte 12 de gener a les 20h.

El cantautor reusenc Fito Luri acompanyat de la seva banda al complet serà l'encarregat de tancar oficialment l'Accents 2018 aquest dissabte 12 de gener a les 20.00h al Teatre Auditori del Casal Riudomenc de Riudoms en un concert ajornat el passat mes de desembre i que finalment es podrà recuperar aquest dissabte.

Les entrades adquirides l'any passat son vàlides pel concert d'aquest dissabte que també tindrà caràcter solidari ja que recaptarà fons pel petit Nikokai. Per cada exemplar del disc ‘Cru' venut, 5€ íntegres aniran a parar a un espai de psicomotricitat que necessita el Nikolai i que es pot seguir a instagram @lasaventurasdenikolai. I a més amb cada disc el comprador s'emportarà una ampolla de Vermut Miró de regal, doncs l'empresa reusenca s'ha sumat a la causa solidària.

El disc "Cru" (Kasba Músic) és el darrer projecte musical del cantautor reusenc. En aquest disc podem escoltar cançons des d'un punt de vista molt més introspectiu, on la sonoritat és molt més fronterera. Luri, continua parlant de les coses quotidianes de la vida, el dia a dia de les persones. Però en aquesta nova fita, aposta per una posada en escena més selecta, on constantment passen coses, defugint d'aquesta manera d'un so pla. Fito Luri amb trenta anys sobre els escenaris, cada cop fuig més de les monotonies, i s'autoexigeix treballs amb un pes creatiu i de producció elevat. Al concert de Riudoms, Fito Luri tocarà per primer cop a les nostres comarques amb la seva nova banda.
Les entrades anticipades pel concert al Teatre Auditori del Casal Riudomenc ja estan a la venda a www.casalriudomenc.cat al preu de 10 i 8 euros. El dia del concert valdran 14 i 12 euros.

El Festival Accents (www.festivalaccents.cat) l'organitza Empenta Cultural, amb el suport de Cultura de l'Ajuntament de Reus a través de Reus Ciutat de la Música, la Diputació, la Generalitat, els patrocinis de Vermuts Miró i la DO Catalunya i els Ajuntaments de Riiudoms, Cambrils, Falset, Alcover i Mont-roig del Camp.

 

Fito Luri, en una imatge promocional

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram