16/09/2019

L’Accents 2019 acollirà tres actuacions del Circuit Folc de la revista Enderrock a Reus i Cambrils

• Participaran al festival els grups Arrels de Gràcia i Menut a la vila marinera i Anna Ferrer als Jardins de la Casa Rull.

• Les entrades pels dos primers concerts ja estan a la venda de forma anticipada a www.entradium.com

El Festival Accents continua presentant les novetats de l'edició 2019. En aquesta ocasió, la incorporació de tres concerts del Circuit Folc 2019, la programació de música d'arrel que organitza la revista Enderrock, que arribarà al Baix Camp, en concret a Cambrils i a Reus en les properes setmanes.

A la població marinera es podran escoltar dues de les formacions seleccionades per aquest circuit itinerant que barreja tradició i modernitat, en concret el grup Arrels de Gràcia (26 octubre/Teatre Casal Parroquial Sant Pere) amb el seu homenatge a la rumba, al cuplet català i a la Guillermina Mota amb l'espectacle ‘Remena nen! i el jove cantautor de Móra la Nova Carles Blanch amb el seu projecte Menut, que es podrà escoltar el 8 de novembre al Centre Cultural de Cambrils (Sala Àmbits), en una actuació especial ja que estarà acompanyada d'un tast de vins de la DO Catalunya, que és un dels patrocinadors de l'Accents. Les entrades pels dos primers concerts ja estan a la venda de forma anticipada a la plataforma www.entradium.com

La programació del Circuit Folc es completa amb el concert que tindrà lloc el dia 2 de novembre a les 13h als Jardins de la Casa Rull amb la menorquina Anna Ferrer.

Amb la incorporació de part de la programació del Circuit Folc 2019, l'Accents "continua assolint el repte d'acostar a les nostres comarques algunes de les propostes més actuals al voltant de la música d'autor en català i no només en aquest idioma, ja que enguany l'Accents també ofereix una programació especial de música en eusquera amb les actuacions de Jabier Muguruza, Anari i Mice", segons explica el director artístic del certamen, Isaac Albesa.
Més info: www.festivalaccents.cat


Els concerts del Circuit Folc a l'Accents 2019

Dissabte 26 octubre. 21.00h
ARRELS DE GRÀCIA: ‘Remena nen!'

Teatre Casal Sant Pere Cambrils
8/10 euros
Entrades: www.entradium.com

Als anys vint i trenta, el cuplet "Remena nena" va tenir un èxit sensacional. "El canta la modisteta, la mecanògrafa, la raspa, el camàlic, el canonge adipós i la dispesera massissa", deia amb molta gràcia el 1932 L'Esquella de la Torratxa. El 1970 Guillermina Motta va editar un disc clàssic, Remena nena. I ara, gairebé mig segle després, Arrels de Gràcia els ha tornat a gravar en rumba amb un títol que ho diu tot: Remena, nen!.

Dissabte 2 de novembre. 13.00h.
ANNA FERRER

Jardins Casa Rull
Entrada gratuïta
Tot i la seva joventut, la cantant menorquina Anna Ferrer té un gran bagatge musical. Formada al Taller de Músics, ha participat en grups com la Barcelona Gospel Messengers o The New Catalan Ensemble. Actualment presenta el disc Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017), el seu projecte més personal, on recull cançons pròpies que busquen una sonoritat terrosa i natural, propera als aires folklòrics musicals de Menorca, però també posant el focus d'atenció en la qualitat tel·lúrica dels músics, que li dona caràcter mediterrani a la seva proposta.


Divendres 8 de novembre. 20.30h.
MENUT + Tast de vins DO Cat

Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils.
7 euros
Entrades: www.entradium.com
Menut és un projecte liderat per Carles Blanch, cantautor i guitarrista de Móra la Nova que explora les noves formes d'entendre i interpretar la música d'arrel de les Terres de l'Ebre. Les cançons del seu primer treball discogràfic, Terra d'argila, elogien la vida senzilla i descriuen el paisatge de la seva infantesa. Menut ha estat guardonat amb el Premi Joventut dins el concurs Sona9 2018.

Reus, 16 de setembre de 2019

 

Arrrels de Gràcia

 

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram