Festival Accents
 

Renaldo & Clara presenta 'La boca aigua'

 

Dissabte 28 Octubre 2023, 20:00h

La Violeta, Altafulla

 

 

No hi ha cap Renaldo en el grup, però sí una Clara, Viñals, veu, compositora i líder del projecte procedent de les terres de Lleida que fins i tot en el nom del grup prefereix quedar-se en segon pla. Així creixen les cançons de Renaldo & Clara: se succeeixen amb encant discret en àlbums que amb prou feines depassen els 20 minuts, no te n'adones i ja formen part de tu. Hi ha molt més del que sembla en les seves joies de pop delicat -que no fràgil- i lleuger -que no superficial- I això no és cap casualitat.


El grup lleidatà aterrarà de nou a l'Accents per estrenar la localitat d'Altafulla com a seu del festival amb un quart disc de Renaldo & Clara comença amb el que podría ser un avís del que vindrà: "Així com un globus també s'infla el cor". Igual que un globus, les seves cançons s'escapen de les mans fins perdre's de vista i exploten amb un soroll brusc que espanta a qui agafa desprevingut.

A La boca aigua hi trobem tot el que ha fet de Renaldo & Clara un dels grups més importants del panorama català: pop, canvis imaginatius que fan que les cançons semblin tenir dos tornades diferents, ritmes de hip hop antic, arranjaments fresquísims i unes lletres enverinades i exactes que ens parlen de gairebé tots els estats de l'amor.

Totes les cançons estan co-produïdes per Clara Viñals -juntament amb Innercut, Joan Borràs o Hidrogenesse- afegint a la seva paleta de sons ritmes de funk brasiler i UK Garage (S'està millor al carrer), o de reggaetón suau imaginat per Tom Tom Club (Per tu el que faci falta), acompanyades del pop electrònic efervescent que va marcar el seu anterior disc com els hits El riu, Trobo a faltar o Globus.

 

 

La Violeta, Altafulla

Dissabte 28 Octubre 2023, 20:00h

Preu anticipada 10

Preu taquilla 15

 

Comprar entrades Venda d'entrades

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram