Festival Accents
 

David Mauricio: Ocells Perduts

 

Dissabte 20 Octubre 2018, 13.00h

Jardins Casa Rull, Reus

 

 


"Ocells perduts" és el disc de debut d'en David Mauricio. El pop d'autor s'omple de sonoritats acústiques en un treball on hi conviuen la base d'una banda de pop rock, amb els colors més "folkies" de la mandolina, el violí o el banjo. Sota la producció d'en Vic Moliner (Clara Peya, Verd i Blau, Pau Brugada,...) i amb músics com Apel·les Carod, Miquel Biarnés o Santi Careta, David Mauricio ens presenta dotze cançons nascudes de la veritat d'un mateix, de la contradicció i de la convicció, de la petita metamorfosi del dia a dia.

El gironí David Mauricio inicia la seva formació musical al Taller de Músics de Barcelona. Engrescat pel jazz, decideix continuar el seu aprenentatge cursant el Títol Superior de Música a l'ESMUC, en l'especialitat de Cant Jazz.

Dintre d'aquest gènere en David participa en els projectes "Remember Coltrane & Hartman" i "Singing Chet" amb actuacions a sales com el Jamboree de Barcelona o el Sunset de Girona.

Atret també pel teatre musical, li sorgeix l'oportunitat de formar part del planter d'actors de l'obra "Goodbye Barcelona", on viurà una exitosa temporada al Teatre del Raval, rebent el premi estatal a "millor musical", a la setena edició dels "Premios de Teatro musical". També participa en els musicals "La Monyos" i "Josafat", amb el qual trepitja l'escenari del Teatre Municipal de Girona, la seva ciutat natal.

 

 

Jardins Casa Rull, Reus

Dissabte 20 Octubre 2018, 13.00h

 

Comprar entrades Venda d'entrades

 

 

Organitza

 

Logo
 
 
 
 

 

Patrocina

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Mitjans oficials

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

Partners

 

Logo
Logo
Logo
Logo
 
 
 
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Truca'ns o envia'ns un correu.

(+34) 617 81 17 29
info@festivalaccents.cat

FacebookTwitterInstagram